Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
Novinky
29.12.2020
Provoz ve dnech vládních nařízení
Vážení zákazníci, situace okolo koronaviru a nefunkční vládní zařízení nám neustále komplikují provoz našich prodejen a Vám neumožňují možnost svobod... číst celé
29.12.2020
Novinky lze snadno editovat a přidávat
Sekci novinek lze editovat v nabídce Obsah webu - Struktura webu - Novinky.Ukažte zákazníkům, že to u vás žije. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018 Elektro
Správný výběr LED pásky
Nevíte, jak vybrat led pásek? Zakoupi-li jste jej v nákupním centru? Nedostali jste vše co k správné instalaci potřebujete. číst celé
21.12.2018 Turistika
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
20.12.2018 Zahradničení
Jak správně pěstovat tulipány
Základem úspěchu při pěstování tulipánů je vytrvat a nenechat se odradit počátečním neúspěchem. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Michalu Pilaři, se sídlem Dostálova 343, 537 01 Chrudim, IČ 738 22 779, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Správný výběr LED pásky
22.12.2018 Elektro
Správný výběr LED pásky
Nevíte, jak vybrat led pásek? Zakoupi-li jste jej v nákupním centru? Nedostali jste vše co k správné instalaci potřebujete. číst celé
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
21.12.2018 Turistika
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
Jak správně pěstovat tulipány
Jak správně pěstovat tulipány
Základem úspěchu při pěstování tulipánů je vytrvat a nenechat se odradit počátečním neúspěchem. číst celé
Náhodně generovaný článek
19.12.2018 Elektro
Náhodně generovaný článek
Sen plný problémy společné úhlem dosahoval 750 zaznamenáno tvar jakýsi do stavu. Argumenty ten učit trénovaly varování stejná disponují, do planetu te... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.